Esmée is in 2016 afgestudeerd in de master Privaatrecht aan de Universiteit Utrecht. Tijdens en na haar studie heeft Esmée praktijkervaring opgedaan bij de rechtswinkel, een massaclaimkantoor en bij het Juridisch Loket. In september 2018 is Esmée begonnen bij Rensen Advocaten, eerst als jurist en vanaf augustus 2019 als advocaat.

Esmée voert een algemene civiele praktijk. Zij houdt zich met name bezig met zaken op het gebied van ondernemingsrecht, contractenrecht, arbeidsrecht en huurrecht. Ook voor vragen op het gebied van intellectuele eigendom kunt u bij Esmée terecht. Esmée staat regelmatig in de rechtbank en is pragmatisch, deskundig en fanatiek. Zij bijt zich vast in uw zaak en zorgt ervoor dat de onderste steen boven komt.

In haar vrije tijd doet Esmée aan kickboksen en tennis. Daarnaast is zij uitvoerend bestuurder van een lokaal theater/poppodium.

Esmée heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten de volgende rechtsgebieden geregistreerd:

  • arbeidsrecht
  • huurrecht

Deze registratie verplicht haar elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd rechtsgebied.

Blog