Rensen Advocaten is gevestigd aan de Nassaulaan 30 in Alkmaar. Deze locatie is zowel per auto als met het openbaar vervoer goed bereikbaar. Vanaf station Alkmaar is het twaalf minuten lopen naar ons kantoor.

In de Nassaulaan en directe omgeving geldt een vergunningsplicht voor parkeren. U kunt uw auto echter kosteloos parkeren op ons parkeerterrein aan de achterzijde van ons kantoor. U kunt hiervoor direct na het pand rechts afslaan en door de poort rijden. Als alle plaatsen bezet zijn, kunt u ook parkeren in de Singelgarage. Vanaf de Singelgarage is het ongeveer 10 minuten lopen.

Voordat wij inhoudelijk met een zaak aan de slag gaan maken wij altijd een afspraak om kennis te maken en de kwestie te bespreken. Indien u niet in de omgeving van Alkmaar woont dan kunnen wij deze bespreking online houden via Zoom of Teams. Dan hoeft u niet naar ons kantoor af te reizen. Rensen Advocaten kan uw belangen dus zeker behartigen. Bedenk wel dat dit tot hogere kosten kan leiden als er in uw omgeving geprocedeerd moet worden.

Ja, Rensen Advocaten neemt ook dossiers over van rechtsbijstandsverzekeraars, juristen en andere advocatenkantoren. Wij maken dan afspraken over de kosten, plannen een afspraak, nemen uw dossier door en geven advies op maat.

Rensen Advocaten biedt kwalitatief hoge dienstverlening tegen een passend tarief. We rekenen (meestal) een tarief per uur, vermeerderd met 5% kantoorkosten en 21 % btw. De hoogte van het tarief is mede afhankelijk van het type zaak en van de ervaring van de advocaat die u zaak behandelt. Indien u meer informatie over de kosten wenst, neem gerust vrijblijvend contact met ons op.

Dat is geen vaste regel. Dit hangt af van de andere afspraken die over de kosten van dienstverlening worden gemaakt.

Dit hangt af van uw financiële situatie, het soort zaak en de behandelend advocaat.